Covid-flyer voor de ouders

Nieuws van het fietsadviescentrum

Vorig schooljaar deden we een inzamelactie ten voordele van het fietsadviescentrum in Pellenberg. Onze kinderen kregen les over de werking vanhet centrum en leerden de kneepjes van het vak. Er werd soep verkocht en de leerlingen liepen ongelooflijk veel rondjes om geld in te zamelen. Dankzij al die inspanningen werden er drie elektrische fietsen aangekocht voor het fietsadviescentrum.

Inschrijven
Kinderen °2019 kunnen ingschreven worden vanaf september 2020

 


 
       
 

 

Oudercomité

Het oudercomité bestaat uit een groep mensen met verschillende overtuigingen, verschillende motivaties maar met één gemeenschappelijk doel: een fijne school(tijd) voor onze kinderen.

Voor vragen of suggesties kan je altijd terecht op oudercomite.school3212@gmail.com of een bericht posten in onze brievenbus op school (aan de ingang naast het directielokaal).

 Huishoudelijk reglement oudercomité

Voorzitter: Evert Merckx

Ondervoorzitter:

Penningmeester:

 

Agenda
Activiteiten 2020 - 2021:
27 september Kleuterwandeling
24 oktober Quiz
14 november Pellenberg buurt
11 december Wintermarkt
  Pizzaverkoop
6 maart  Kinderfuif
25 april  Schoolfeest

 

 

Wil jij graag een handje toesteken op één van de activiteiten van het oudercomité? Of wil je je graag mee scharen achter een enthousiast team van ouders?  Je bepaalt zelf hoe ver je gaat in je engagement. Dat kan gaan van je actief inzetten voor 1 activiteit per jaar tot aanwezigheid op elke vergadering en alles daartussen.

 

Voel je je geroepen om je volgend schooljaar aan te sluiten bij het oudercomité of bij één van de werkgroepen? Stuur dan een mailtje naar oudercomite.school3212@gmail.com

Van harte welkom!


 

 

Wie is wie? > Oudercomité