Prettige vakantie

Nieuws van het fietsadviescentrum
Vorig schooljaar deden we een inzamelactie ten voordele van het fietsadviescentrum in Pellenberg. Onze kinderen kregen les over de werking vanhet centrum en leerden de kneepjes van het vak. Er werd soep verkocht en de leerlingen liepen ongelooflijk veel rondjes om geld in te zamelen. Dankzij al die inspanningen werden er drie elektrische fietsen aangekocht voor het fietsadviescentrum.

Inschrijven
Kinderen °2018 kunnen nu ingeschreven worden voor het schooljaar 2020-2021.
Wees er tijdig bij!

 


 
       
 

 

Oudercomité

Het oudercomité bestaat uit een groep mensen met verschillende overtuigingen, verschillende motivaties maar met één gemeenschappelijk doel: een fijne school(tijd) voor onze kinderen.

Voor vragen of suggesties kan je altijd terecht op oudercomite.school3212@gmail.com of een bericht posten in onze brievenbus op school (aan de ingang naast het directielokaal).

 Huishoudelijk reglement oudercomité

Voorzitter: Evert Merckx

Ondervoorzitter:Hilde Germeys en Marie Van Hoof

Penningmeester:Eefje Flamez en Marthe Lambrechts

Leden:Hilde Gemeys, Marie Van Hoof, Peter Finn,Marthe Lambrechts, Ellen Gers, Katrien Hoebanx, Lien Oliviers, Sandra Jacobs, Didier Appels, Else Tambuyzer, Jurgen Van Geijstelen, Sophie Matthys, Barbara Strömberg, Bart Gentens, Nathalie Flamen, Koen Vierendeels, Sofie Meynaerts, Evelien Moors, Christophe Hoeven

Agenda
Activiteiten 2019 - 2020:
12 oktober Bingo avond
16 november Pellenberg buurt
7 februari  Pizzaverkoop
21 maart  Kinderfuif
26 april  Schoolfeest

OC vergaderingen 2019-2020

Wanneer? Verslag
september Klik hier
oktober  
november Klik hier
december  
januari  
februari  
maart  
mei  
juni  

Oproep!

Wil jij graag een handje toesteken op één van de activiteiten van het oudercomité? Of wil je je graag mee scharen achter een enthousiast team van ouders?  Je bepaalt zelf hoe ver je gaat in je engagement. Dat kan gaan van je actief inzetten voor 1 activiteit per jaar tot aanwezigheid op elke vergadering en alles daartussen.
Voel je je geroepen om je volgend schooljaar aan te sluiten bij het oudercomité of bij één van de werkgroepen? Stuur dan een mailtje naar oudercomite.school3212@gmail.com

Van harte welkom!


 

 

Wie is wie? > Oudercomité